Usluge

ofset stampa

Ofset štampa

Ova najrasprostranjenija tehnika je pogodna za štampu na svim vrstama papira, bilo da je u pitanju periodična štampa, koja podrazumeva štampu časopisa, publikacija, biltena i godišnjih izveštaja... ili akcidenična štampa u koju spada izrada plakata, letaka, prospekata, ambalaže...

Proizvodni pogon je opremljen savremenim mašinama za tabačnu ofset štampu i grafičku doradu. što uz stručnost i angažovanje zaposlenih u proizvodnom sektoru garantuje da Kuća štampe Grafolik može da zadovolji zahteve i najprobirljivijih klijenata po pitanju kvaliteta štampe i rokova za završetak posla.

Isporuka direktno na željenu adresu našim klijentima dodatno olakšava poslovanje, skraćuje vreme od poručivanja posla do preuzimanja gotovog proizvoda i omogućuje rad po principu "ključ u ruke".

Potpunim eliminisanjem hemijskih supstanci iz procesa pripreme i izrade štamparske forme doprinosimo podizanju ekološke svesti. Standard serije ISO 14001:2005 došao je kao potvrda našeg opredeljenja za praćenjem tendencija iz oblasti zaštite životne sredine.

digitalna stampa

Digitalna štampa

Kako savremeni trendovi u poslovanju nameću sve brži tempo rada, tako i rokovi za izradu štampanog materijala postaju sve kraći. Praćenjem tehnološkog razvoja i uvođenjem novih tehnologija u štamparski proces, skratili smo vreme potrebno za izradu štampanih proizvoda, uz smanjenje troškova.

Bilo da su u pitanju mali ili veliki formati, u mogućnosti smo da ponudimo štampu malih serija u veoma kratkim rokovima, uz kvalitet karakterističan za ofset štampu, a po konkurentnim cenama.

Digitalna štampa iz rolne i tabaka pruža velike mogućnosti kada je u pitanju izbor materijala na kojem se štampa. Slobodno može da se kaže da su mogućnosti takve da ograničenje predstavljaju samo dizajnerska mašta i umeće.

Najčešča oblast primene digitalne štampe iz rolne je brendiranje izložbenih prostora i sajmova, štampa na vodootpornim i UV stabilnim materijalima za spoljašnju i unutrašnju upotrebu, izrada roll up banera...

graficki dizajn

Grafički dizajn

Dizajn korporativnog materijala postao je ogledalo svake firme. Koliko god bio kvalitetan proizvod, ukoliko nije adekvatno vizuelno predstavljen manja je verovatnoća da će doći do kupca.

U savremeno opremljenom dizajn studiju, u prijatnom radnom ambijentu, nudimo izradu idejnih rešenja prema zahtevima kupaca, pripremu za štampu i konsultaciju sa klijentima vezano za svaki posao.

Grafički dizajn logotipa, reklamnog materijala, dizajn i prelom knjiga, časopisa i brošura, skeniranje i obrada fotografija kao i priprema za štampu samo su deo naše usluge.

Ukoliko pripremu za štampu radite sami, neophodno je da budu ispunjeni određeni kriterijumi kako bi se sprečili problemi u štampi, ispoštovali zadati rokovi i izbegli dodatni, neplanirani troškovi.